Geçtiğimiz aylar içerisinde çıkan yangında evi zarar gören, Kırıkkale’nin sevilen ismi zihinsel engelli polis Adem’in için kolları sıvayan MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Öztürk, “Tek gayemiz Adem ağabeyimizin evinin hızlı ve güzel bir şekilde tamamlanarak yuvaya dönüşmesidir.’ dedi. Herkese iyi akşamlar, iyi çalışmalar dilerim” dedi.
Birlik ve beraberlik içerisinde yaraları sardıklarını belirten Öztürk, “Kırıkkale’nin her alanında sorunlara çözüm bulmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Evin yapımında yanımızda olan, emek veren herkese sonsuz teşekkür ederim. İnşallah havalar soğumadan Adem kardeşimizin evini tamamlayarak yeni yuvasına kavuşmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.
Milletvekili Kaplan, emeklilerin taleplerini iletti
Kurnaz sürücü, trafikten kurtulmak için su kanalına indi
Bayraktepe Camisinin yüzde 35’i tamamlandı
Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.
Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale
info@gazetekale.com
03183331171
03183331171